Stig in i

En atmosfär


Där drömmar och fantasier utbryter lika plötsligt och kraftfullt som smaksensationen från en Piquant Chili Habanero från Tijuana. Här presenterar vi en meny med inspiration från Mexico.

I baren stoltserar det största tequilasortimentet i Norden, något smugglarna har jobbat hårt för att åstadkomma. Och sist, men inte minst spektakulärt, har vi den brokiga skaran som agerar personal. Tillsammans bildas en sjuhelsikes röra som vi kallar Puta Madre.

Magasingatan 3, Göteborg

Puta Madre är en spansk svordom som ungefär betyder *”€%!!+##*§§. Förutom detta kan det även betyda att något är jävligt bra. I Göteborg står Puta Madre för jävligt bra mexikansk mat i en härlig miljö. Och om du, likt många andra, förknippar tequila med äckliga shotrace och citronslabb utmanar vi dig att göra ett nytt försök hos oss. Du kommer inte att bli besviken.

För frågor eller bokning av större sällskap
info@putamadre.se eller ring 031-711 88 38.

           Starters

 

Guacamole (vegan) 129:-

Serveras med krispiga tortilla chips 

 

Pimientos de padrón (veg/vegan) 129:-

Sotade padrones serveras med manchegoost & chiliflakes

 

Palitos de aguacate y queso Oaxaca (veg) 129:-

Pankofriterad avokado & Oaxaca-ost serveras med yoghurtsalsa 

 

Elote frito (veg/vegan) 129:-

Friterad majs serveras med brynt smör-aioli, rostade rapsfrön & tajinsalt 

 

Ceviche de camarones 159:-

Syrade räkor serveras med mezcal-marinerade björnbär, sötpotatispuré, rödlök & rostad majs 

Ceviche de coliflor y remolacha (vegan) 139:-

Syrad blomkål & gulbeta serveras med mezcal-marinerade björnbär, sötpotatispuré, rödlök & rostad majs 

Carne tartara 169:-

Råbiff på sotat nötinnanlår serveras med sotad picklad silverlök, picklad chili, friterat rispapper, koriandermajonnäs & papayapuré 

Tostada de pollo achiote 149:-

Achiote-bakad kyckling, hemmagjord queso fresco & crudité på fänkål & silverlök serveras på en krispig tortilla 

 

Tostada de yaca (vegan) 139:-

Bakad jackfruit serveras med avokadopuré, svarta bönor & rostad majs 

Main courses

 

Taco carnitas 249:-

Långbakad fläsksida, salsa verde, rödlök & picklad jalapeño serveras på majstortillas med syrad kålsallad med majs 

 

Taco de merluza 259:-

Friterad kummel, chipotlemajonnäs & salsa pebre serveras på majstortillas med syrad kålsallad med majs 

Taco birria estilo 259:-

Långbakat högrev serveras med birria konsummé, silverlök & lime i majstortillas 

 

Taco de yaca (innehåller nötter) 239:-

Bakad jackfruit, grillad ananassalsa & cashew-kräm serveras på majstortillas med syrad kålsallad med majs 

 

Taco de apio (vegan)  229:-

Friterad rotselleri, rostad majskräm & citron-picklad rödkål serveras på majstortillas med syrad kålsallad med majs 

 

Carne tartara 259:-

Råbiff på sotat nötinnanlår serveras med sotad picklad silverlök, picklad chili, friterat rispapper, koriandermajonnäs & papayapuré 

Sharing menu

 

Sharing meny 379:- per person.

 

Kött/Fisk                          Veg/Vegan

Elote frito                                      Elote frito

Pimientos de padrón               Pimientos de padrón

Taco carnitas                              Taco de apio

Taco de merluza                        Taco de yaca 

                

 

Desserts

 

Key Lime Pie 110:-

Served with passionfruit coulins

Black Bean Brownie (vegan) 85:-

Served with mango coulis 

At Puta Madre we serve Mexican food with influences from all of South America. Our entire menu is gluten free and low-lactose. All our dishes contain garlic, chili and coriander.

 

Please ask our staff if you have any allergies, dietary preferences or any other questions!

 

           Starters

 

Guacamole (vegan) 129:-

Served with crispy corn chips 

 

Pimientos de padrón (veg/vegan) 129:-

Chargrilled padrones served with manchego cheese & chili flakes 

 

Palitos de aguacate y queso Oaxaca (veg) 129:-

Breaded & fried avocado & Oaxaca cheese served with yoghurt salsa 

 

Elote frito (veg/vegan) 129:-

Fried corn served with browned butter aioli, roasted rapeseed & tajin salt 

 

Ceviche de camarones 159:-

Shrimp cured in fresh lemon juice served with sweet potato purée, red onion, roasted corn & mezcal-marinated blackberries 

Ceviche de coliflor y remolacha (vegan) 139:-

Cauliflower & yellow beetroot cured in fresh lemon juice served with sweet potato purée, red onion, roasted corn & mezcal marinated blackberries 

Carne tartara 169:-

Charred beef tartar served with pickled silver onions, pickled chili, deep fried rice paper, coriander mayonnaise & papaya purée 

 

Tostada de pollo achiote 149:-

Achiote-baked chicken served with manchego cheese & fennel & silver onion crudité 

 

Tostada de yaca (vegan) 139:-

Baked jackfruit served with avocado purée, black beans & roasted corn 

Main courses

 

Taco carnitas 249:-

Slow-cooked pork belly served with salsa verde, red onion & pickled jalapeño on corn tortillas with a side of cabbage salad with corn 

 

Taco de merluza 259:-

Fried hake served with chipotle mayonnaise & salsa pebre on corn tortillas with a side of cabbage salad with corn 

Taco birria estilo 259:-

Slow-cooked chuck steak served with birria consommé, silver onion & lime 

 

Taco de yaca (innehåller nötter) 239:-

Baked jackfruit served with grilled pineapple salsa & cashew cream on corn tortillas with a side of cabbage salad with corn 

 

Taco de apio (vegan)  229:-

Fried celeriac served with roasted corn cream & lemon-pickled red cabbage 

 

Carne tartara 259:-

Charred beef tartar served with pickled silver onions, pickled chili, deep fried rice paper, coriander mayonnaise & papaya purée 

Sharing menu

 

Sharing menu 379:- per person.

 

Meat/FishElote frito                                      Elote frito

Pimientos de padrón               Pimientos de padrón

Taco carnitas                              Taco de apio

Taco de merluza                        Taco de yaca 

                

 

Desserts

 

Key Lime Pie 110:-

Served with passionfruit coulins

Black Bean Brownie (vegan) 85:-

Served with mango coulis 

At Puta Madre we serve Mexican food with influences from all of South America. Our entire menu is gluten free and low-lactose. All our dishes contain garlic, chili and coriander.

 

Please ask our staff if you have any allergies, dietary preferences or any other questions!

 

           Starters

Guacamole. (vegan)             129:-

Served with crispy corn chips.

 

Frijoles y Crema de maíz (veg/vegan) 129:-

Black bean-dip & corn-dip with home-made queso fresco. Both served with crispy corn chips.

 

Pimientos de padròn (veg/vegan)  129:-

Chargrilled padrones served with manchego cheese & chiliflakes.

 

Palitos de aguacate y queso Oaxaca (veg) 129:-

Breaded & fried avocado with oaxaca cheese served with yoghurt salsa.

 

Elote frito (veg/vegan) 129:-

Fried corn served with lime & jalapeño mayonnaise, roasted rapeseed & tajin salt

 

Ceviche de merluza y camarones 159:-

Hake and shrimp cured in fresh lemon juice served with marinated cucumber, papaya, cilantro mayonnaise, mezcal-pickled pomegranate & roasted coconut

 

Carne tartara 169:-

Charred beef tartar served with pickled silver onions, pickled chili, deep fried rice paper, cilantro mayonnaise & papaya purée

Tostada de camarones                    169 kr

Butter fried prawns with lime mayonnaise, pico de gallo served on a crispy tortilla

 

 

Main courses

 

Taco carnitas 249:-

Slow-cooked pork belly served with chipotle mayonnaise, salsa verde, pickled jalapeño & red onion on corn tortillas with a side of cabbage salad with black beans & corn

 

Taco de merluza 259:-

Fried hake served with chimichurri, dill & jalapeño mayonnaise on corn tortillas with a side of cabbage sallad with black beans & corn.

 

Taco de camarones 259:-

Chargrilled shrimp served with lime & jalapeño mayonnaise, mango salsa & roasted coconut on corn tortillas with a side of cabbage salad with black beans & corn

 

Taco de yaca (vegan) 219:-

Baked jackfruit served with grilled pineapple salsa & cashew cream on corn tortillas with a side of cabbage salad with black beans & corn

 

Taco de coliflor (vegan) 249:-

Fried cauliflower served with roasted aioli, pico de pepino & pickled chili on corn tortillas with a side of cabbage salad with black beans & corn

 

Carne tartara 259:-

Charred beef tartar served with pickled silver onions, pickled chili, deep fried rice paper, cilantro mayonnaise & papaya purée

Sharing menu

 

Sharing menu (for the whole table) 379:- per person.

 

Meat/Fish                       Veg/Vegan

Elote frito                                      Elote frito

Pimientos de padrón              Pimientos de padrón

Taco de merluza                       Taco de yaca 

Taco carnitas                             Taco de colifor  

                

 

Desserts

 

Key Lime Pie 110:-

Served with passionfruit coulins

Black Bean Brownie (vegan) 85:-

Served with mango coulis 

At Puta Madre we serve Mexican food with influences from all of South America. Our entire menu is gluten free and low-lactose. All our dishes contain garlic, chili and coriander.

 

Please ask our staff if you have any allergies, dietary preferences or any other questions!

 

Sagt på Facebook

Fantastisk miljö, jättegod mat och trevlig personal. Kommer absolut tillbaks.

Sagt på Facebook

Nice atmosphere, delicious food, great.

Sagt på Facebook

Wonderful athmosphere and excellent staff!

Sagt på Facebook

Wonderful place. I’ll be back.

Sagt på Facebook

Helt Fab!!

Sagt på Facebook

Very nice staff, cosy athmosphere and awesome food!

Sagt på Facebook

Super! Snabb trevlig service i en trevlig och speciell atmosfär! Kul meny med härlig kryddning!

Sagt på Facebook

A great atmosphere and great food stuff is so kind and helpful. I highly recommend!!!!

Sagt på Facebook

Excellent place, great cocktails, good ambiance… A must if you visit Gothenburg.

Sagt på Facebook

Was there in November 2015 great place excellent service and very friendly waiter loved that the manager talked to each table the food was amazing! Thank you for making a life time memory! Colleen and George!!

Sagt på Facebook

Härlig atmosfär! En underbar kväll på Puta med vänner!

Våra tequilasmugglare har sett till att vi har Nordens största tequilasortiment

Under 1400-1600 talet erövrade de spanska conquistadorerna stora delar av Mellan- och Sydamerika. De erövrade i samma takt som de drack brandy. Det blev därför kritiskt när brandy plötsligt tog slut. Vad skulle de dricka nu?

I sin desperation började man destillera det man kunde få tag på. Eftersom det var lätt att få tag på agaveväxter så använde man det. Resultatet blev Tequilan som även blev den första inhemska spriten att destilleras i Amerika.

Just nu har vi

sorter i lager

Kontakta oss!

Aktivitet